Szemöldök tetoválás

A szemöldök tetoválás talán a legnépszerűbb sminktetoválás, hiszen kevés nő az, akinek tökéletes a szemöldök formája, és valóban elégedett vele. A leggyakoribb hiba, hogy túlszedik, és egy idő után már nem nő vissza az eredeti forma. Hiányos az esése vagy a vége, tompa az íve vagy csak egyszerűen nem tetszik a formája.

Ha Ön is ebben a cipőben jár, a szemöldök tetoválást Önnek találták ki! Nem mindegy azonban, hogy milyen is az a szemöldök tetoválás!

A nem korszerű technikával készült satírozott szemöldök tetoválás akár még tovább is ronthat a helyzeten! Egy erős szín, természetellenes forma, túl hosszú, túl vastag vagy túl vékony szemöldök előnytelenül megváltoztatja az arc karakterét. Ezért nagyon körültekintőnek kell lenni a szemöldök tetoválás készítésekor. Én azt vallom, hogy a természetes szemöldök formához hasonlót kell pigmentálni Önnek is, természetesen apró változtatásokkal tökéletesíteni a formát.

...és hogy mi is a szálazott szemöldök tetoválás?

A szálazott technikával a sminktetoválás nem lesz művi hatású, túl hangsúlyos és feltűnő. A szemöldök színét illetően fontos, hogy harmonizáljon az arcbőrrel, a haj és a szem színével.
Hogyan készül? A bőrre felvitt festékek közül kiválasztjuk az Ön számára a legmegfelelőbbet. A színen, ahogy a szájtetoválásnál is, a korrekció alkalmával még lehet változtatni, azaz sötétítni, világosítani, hidegebb vagy melegebb árnyalatúvá tenni. Az előrajzolás, azaz a forma megtervezése során kialakítom az Önnek legjobban illő természetes formát. A sminktetoválást csak akkor kezdem el, ha tökéletesen elégedett a formával.
A szemöldök tetoválás elkészítése kb. 1,5-2 órát vesz igénybe, mely szemöldök révén valóban lehet fájdalom mentes!

A szemöldök tetoválást 1-2 évente érdemes felfrissíttetni annak érdekében, hogy a szín mindig tökéletes legyen.
A szemöldök tetoválással sokat lehet "emelni az arcon", a face lifting hatás igen látványos, főleg megereszkedett szemhéj esetén. Ha elrontott szemöldök tetoválása van, ne keseredjen el, van rá megoldás! A javítás több alkalmat vesz igénybe, a korrekciók száma egyedi. Előfordulhat, hogy a javítás előtt érdemes néhány lézeres kezelést igénybe venni, mielőtt elkezdem a javítást. Ebben az esetben jelzem, hogy először lézer, majd azt követően készítem el az új szemöldök tetoválást.

3D szemöldök

Nagyon hiányos szemöldökre, vagy kopasz felületre legnépszerűbb módszer. 2-3 színből, több lépésben felépített szemöldök szálazási technika, mellyel élethűen ábrázolt szemöldököt készíthetünk. A szálak vékonyak, ívelten egymásba kapcsolódnak. Tetoválásra egyáltalán nem emlékeztető, természetes hatású.

Soft satír - soft powder

2016-os év forradalmasította a satírozott szemöldököt. Ez már nem ugyanaz, mint évekkel ezelőtt. Nincs határozott széle, púderes hatású, több színnel elkészítve, befelé halványodó effektekkel.

Munkáimról legfrissebb képeket Facebook oldalamon talál.