Bemutatkozás - Kozmetika

Ecsedi Anna

Szeretettel köszöntelek a kozmetika oldalán.

Ecsedi Anna vagyok, Pályakezdőként 2018-ban kezdtem dolgozni a szalonban Zsuzsa mellett. Már az első nap bevezetett a sminktetoválás világába. Fél éven keresztül minden nap tanultam lépésről-lépésre. A tanulás a mai napig tart. Ez a csodás sminktetováló világ magával ragadott. Jó érzés megszépíteni a hölgyeket, látni örömüket.

A kozmetikai tanulmányaimat is folytattam. Számos tanfolyamon, továbbképzésen vettem, veszek részt folyamatosan.

Ebben a szakmában mindig van hova fejlődni, és nálunk a szalonban ez fontos irányelv. Mindig naprakész, a tudásunk legjavát adni a vendégeknek.

Szeretettel várlak Image arckezelésekre és sminktetoválásra is.

Munkáimról képeket itt találsz: képek

 

IMAGE

kozmetikum

Image kozmetikumok

Klinikai bőrápolási márkaként biztonságos, bizonyítottan hatásos összetevőket és okos növényi hatóanyagokat tudunk magunk mögött - a valaha is volt legegészségesebb bőrért. A cégek kozmetikus alapította, a termékeket plasztikai sebész alkotja, világszerte pedig több mint 52 országban 20 000 bőrápolási szakember képvisel bennünket.
Mondhatjuk így is: a bőrt kívül és belül is jól ismerjük. Tudjuk, hogyan kell megvédeni, mitől lesz egészséges, hogyan kap fiatalosabb megjelenést.
Bármi legyen is a te bőröd esetében a kihívás - napkárosodás, akne, öregedés, rozácea - van tapasztalatunk és segítünk, hogy Age Later, azaz később öregedj.
 

Image kezelések

Tavaszi Image mini kezelés (50p)

A természet ébredésével bőrünk is új erőre kap. A tavaszi Image mini kezelés az őssejteknek és a C-vitamin bőrélesztő hatásának köszönhetően visszaadja az arcbőr vitalitását, frisseségét és üdeségét.

Nyári Image mini kezelés (50p)

A Nap égető melege hatására a hidratáltságát vesztett bőr újra megtelik élettel, regenerálódik a nyári Image mini kezelés után a bio összetevőknek és a korszakalkotó őssejt technológiának köszönhetően.

Őszi Image mini kezelés (50p)

A Nap fokozatosan veszít erejéből, így bőrünk is regenerálódásnak indulhat, melyben nagy segítséget nyújt az őszi Image mini kezelés folthalványító és tápláló ereje.

Téli Image mini kezelés (50p)

A dermesztő kinti hideg és a szoba száraz melege nem éppen bőrbarát kombináció, így kikerülhetetlen a téli Image mini kezelés igénybe vétele a korai bőröregedés megelőzése érdekében.

Image O2 Lift spa arckezelés (50p)

Forradalmi arckezelés, mely kíméletesen hámlaszt, oxigénnel és erős antioxidánsokkal táplál és ragyogóvá tesz! Gyulladásgátló hatással is bír.

I Peel / Ormedic Lift Solution (30p)

Bio összetevők orvosi hatékonysággal dolgoznak a bőr egyensúlyának visszaállításáért, regenerálásáért és helyreállításáért, míg a fekete nadálytő a sejtmegújulást fokozza.

Bőrtípus indikációk: Egyensúlyát vesztett, irritált, érzékeny bőrre.

I Peel / Signature Facelift (30p)

A bio aloe vera alapba ágyazott C-vitamin és a gyümölcsenzimek csökkentik a pirosságot, fehérítik a bőrt, a hialuronsav pedig gondoskodik a felülmúlhatatlan hidratáltságról.

Bőrtípus indikációk: Kipirosodásra hajlamos, száraz/dehidratált, dohányos, fáradt, mikrodermabrázión átesett, zsíros/aknés bőrre.

Broblémás bőr kezelés alap (30p)

Kombinált kezelés melynek célja (100%) személyre szabott a problémamegoldásban.

Feszesítő nyak-és dekoltázs kezelés (50p)

Az öregedés nem áll meg az arcnál, akkor a kezelést miért is hagynánk ott abba? A eredményorientált kezelés a szépségipar elérhető leginnovatívabb hatóanyagaival tünteti el a ráncokat, korrigálja a pigmentfoltokat és feszesíti a laza bőrt.

Image termékek

Első alkalommal ajánljuk, hogy Annához jelentkezzen be konzultációra. 

A bőrtípusának megfelelő termékeket Anna kiválasztja az Ön számára. Van lehetőség próba krémeket vásárolni mini kiszerelésben.

Az összeállított protokolt nálunk is megrendelhető és átvehető.

Később, ha kényelmesebb, az alábbi linken is lehet házhoz rendelni: link

Telefon: +36 20-423-7406