Bőrmegújítás

Green Peel

Harmóniában a természettel!

Kedves Green Peel-felhasználó!
Az örök fiatalság és vitalitás iránti vágy egyidős az emberiséggel. Nemcsak a szépség és a fiatalság, hanem a frissesség és az életerő is nagyon fontos. A jólápolt külső új kapukat, lehetőségeket nyithat meg előttünk a siker felé vezető úton. Több mint 50 éve elszántan dolgozunk azon, hogy vágyait teljesítsük – A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően a világ egyik vezető természetes kozmetikai kezelési módja. A GREEN PEEL gyógynövényes hámlasztó kezelés hatékony megoldást nyújt a bőrnek és a testnek – minden bőrtípusnak, bármely korosztálynak, aknékezelésre (pattanásokra), a napfénytől károsodott bőrökre, feszesítésre, fiatalításra. Kérje szakképzett GREEN PEEL – oklevéllel rendelkező kozmetikusa segítségét! Készséggel összeállít az Ön számára egy személyre szabott kezelési tervet.

Három kezelési forma a szebb és egészségesebb bőrért harmóniában a természettel.

A GREEN PEEL többféle problémára nyújt hatékony megoldást. Dr. med. Christine Schrammek-Drusio az évek során folyamatosan fejlesztette, melynek eredménye a bőrgyógyász által kidolgozott, teljesen természetes kozmetikai kezelés. A bőrtípustól és a bőr állapotától függően személyre szabott, a felhasználandó gyógynövények mennyiségének variálásával kialakított kezelések, az Ön speciális igényeihez igazodva. A bőr alapos diagnosztizálása után a kozmetikusával együtt választják ki a háromféle eljárás közül az Ön számára a leghatásosabb kezelést.

GREEN PEEL CLASSIC

Különböző bőrproblémákra nyújt hatékony megoldást, arcon és testen is. Eredményesen alkalmazható tág pórusú, zsíros, fakó, sápadt, rossz keringésű és lassan regenerálódó, a napfény által károsodott és megereszkedett, ráncos bőrökre is.

A legtöbb probléma már 1-2 kezeléssel megszüntethető, de mivel mindenki bőre más és más, így a bőr reakciója is különböző, ezért vannak, akiknél több alkalom is szükséges a kívánt eredmény elérése érdekében.

Íme, a titok nyitja:

Speciális gyógynövényekből és algákból álló keverék, mely ásványi anyagokban, enzimekben és vitaminokban gazdag, segít abban, hogy bőre visszanyerje frissességét, erejét. Ezt a keveréket a szakképzett GRREN PEEL-kozmetikus különleges technikával masszírozza be bőrébe. A bőr legkülső rétegét a mikroszkopikus gyógynövényi részecskék leradírozzák, így bőre felvevőképessége javul, sejtjei pedig „ugrásra készen” állnak a regenerálódásra.

A kezeléstől érezhetően fokozódik bőre mikrokeringése, miközben anyagcsere-folyamatai is javulnak, így több oxigén és tápanyag tud eljutni a sejtekbe. Bőrtípustól és a kezelés intenzitásától függően a kezelés után három nappal a bőr elkezd hámlani. Ez a folyamat lehet gyenge, de akár erőteljes is az adott bőrtípustól és annak regenerálódási képességétől függően. Amikor a felső hámréteg természetes úton lehámlik, új, friss bőr keletkezik.
A hámlást követően a kívánt végeredmény eléréséhez feltétlenül és minden esetben a Dr, med. Christine Schrammek által erre a célra kifejlesztet intenzív és védő hidratálókkal kell óvni a bőrt!

Csak öt nap az új bőrért

1. nap
A GREEN PEEL CLASSIC kezelésnek köszönhetően bőre saját regeneráló képessége a gyógynövényeket tartalmazó keverékkel végzett masszázstól beindul. A kezelt felület kissé piros, enyhe égető érzést tapasztal, mint egy kisebb, napozás utáni leégést követően. Szakképzett kozmetikusa összeállította az otthoni bőrápoló csomagját. A benne lévő termékek elősegítik a hámlást, a kezelés sikerességét, miközben védik a bőrt a nemkívánatos környezeti hatásoktól.

2. nap
Bőre most már nem piros. A kívánt hatás elérése érdekében kényeztesse a Dr. med. Christine Schrammek derma. Cosmetics bőrápoló termékcsalád HERBAL CARE LOTION tonikjával, valamint a SPECIAL CARE CREAM vagyy a SPECIAL REGULATING CREAM és a BLEMISH BALM krémekkel. Ezeket a termékeket speciálisan a GREEN PEEL CLASSIC kezeléshez fejlesztették ki, hiidratálják, megvédik és értékes hatóanyagokkal táplálják a bőrt.

3. nap
Máris láthatóvá válnak a hámlás első jelei. A bőr egyéni regeneráló képességétől függően ez a folyamat lehet erősebb és gyengébb is. Az átmenetileg száraz bőrt kényeztesse tovább a bőrápolókkal.

4. nap
A hámlás egyértelműen látható. A legjobb amit tehet, ha egy kellemes napot eltölt otthon, nyugalomban és hagyja hogy a lelke is megpihenjen. (Amennyiben ezt nem teheti meg, akkor élheti a szokásos, akár munkás életét is.) A derma.cosmetics termékekkel továbbra is folytassa a bőrápolást.

5. nap
Elérkezett az ideje, hogy visszamenjen a kozmetikusához a Beauty Finish utókezelésre. Amikor ez is megvan, tapasztalhatja: bőre újjászületett! Kezelése véget ért.

A teljesen megújult arcbőre sokkal sugárzóbb, frissebb és fiatalabb. Mivel még érzékeny, a következő négy hétben speciális hidratálóval, növényi hatóanyagokban gazdag HERBAL ACTIVE ampullákkal kell ápolni és védeni az OPTIMUM PROTECTION CREAM SPF20 tartalmú fényvédő krémmel, minden nap.

GREEN PEEL= mesterhármas

GREEN PEEL CLASSIC

Nem álom többé: új bőr, öt nap alatt – fájdalmas, hosszú ideig tartó, esetenként rendkívül költséges beavatkozások nélkül. Dr. med. Christine Schrammek- Drusio minden kétséget kizáróan világszerte bizonyította az eredeti GREEN PEEL CLASSIC sikerét.

GREEN PEEL ENERGY

Vitalizáló és regeneráló bomba a bőrnek.
Serkenti keringését és anyagcsere-folyamatait, természetes úton javítja a szerkezetét. A sejtmegújuláshoz szükséges természetes energiával látja el a bőrt. Csökkenti a korral járó problémákat, tüneteket, halványítja a hegeket, pigmentfoltokat és jótékonyan hat a zsíros, pattanásos bőrökre is. Harmóniába hozza a bőrt, láthatóan javítja összképét. Ideális intenzív kezelésként, évente akár többször is.

GREEN PEEL FRESH UP

Gyengéd kezelés a frissebb, ragyogóbb, üdébb bőrért.
Azonnali, jól látható lifting hatás. Mindenkinek ajánlott, akik többet, jobbat szeretnének: frissebb összképet, optimálisan táplált és maximálisan hidratált bőrt. Élettel teli és egészséges arcszínt biztosít, javítja a bőr rugalmasságát, idő előtti öregedése ellen is kiváló. Ajánlható minden fontos alkalomra, akár üzleti találkozója van, akár buliba megy. Tudjon meg többet kozmetikusától a kezelésről és annak eredményességéről!