Szempillahosszabbítás

Mennyi ideig marad meg a szempillám?

A szempillák tartós pillák, mely rendszeres (2-4 hetenkénti) feltöltéssel hosszú ideig viselhetők, ez a természetes szempillák növekedési ütemétől függ. A kezdő szett felrakását követően a szempillákat 2-4 hetente fel kell tölteni, egyébként legkésőbb 2-3 hónap múlva minden hosszabbított szempilla kihullik.

Milyen anyagból készül a szempilla?

A szempillák szintetikus szálakból álnak, formájuk a pillák természetes kinézetét követik. Semmilyen rögzítés nem látható, így a szempillák teljesen természetes hatásúak.

Mit kell tennem a szempilla hosszabbítás előtt?

A szempillák felhelyezésre úgy érkezzen, hogy nem használt szempillaspirált és semmilyen szemfestéket sem. Szempilláit mossa meg. A felhelyezést megelőző néhány napban ne használjon a göndörítéshez szempillafogót. A felhelyezés előtt vegye ki kontaktlencséjét is.

Hogyan történik a szempilla felhelyezése?

A felhelyezéskor Ön egy kozmetikai ágyra fekszik, szemeit becsukja. A szempillák felhelyezése teljes mértékben fájdalommentes.

Mire kell ügyelnem ha szempillákat rakattam fel magamnak?

A felhelyezést követő első 24 órában óvatosan kell bánnia szempilláival. annak érdekében ugyanis, hogy a ragasztó megfelelően megkössön, az első 24 órában nem érheti víz vagy pára a szemét. Óvatosan tisztítsa meg a szem környékét egy vattapálcikával. Ne menjen uszodába, szaunába az első 24 órában. 24 óra elteltével a megkötési folyamat véget érés szempilláit sem víz, sem könny, sem izzadtság nem károsítja.

Használhatom-e továbbra is a szempillaspirálomat?

A szempillák felhelyezése után alapvetően nincs szükség szempillaspirálra. ha azonban mégis szeretné szemeit spirállal kifesteni, vízálló szempillaspirál és olajos szempillalemosó használata tilos, ez ugyanis károsítja a természetes és a mű szempillák közötti rögzítést.

Károsítja-e a szempilla hosszabbítás a természetes szempilláimat?

A szempillákat egyenként erősítik fel a saját szempillára, és nem károsítja azt.