Alakformálás

Aromaterápiás fáslizó módszer

Az aromaterápia és a fáslizó módszer ideális kombinációja.

Egy természetes és rendkívül hatékony testkezelési módszer arra, hogy jó néhány centimétert veszítsünk testünk körvonalából, onnan fogyjon le, ahonnan szeretnénk, és egyúttal megszépüljön a bőrünk.
Négyszeres hatékonysággal, ezúttal másképp!
Az aromaterápiás fáslizó módszerünk olyan különlegességekkel rendelkezik, amelyeket más karcsúsító kezelések nem tudnak felmutatni!

A módszer hideg-meleg effektuson alapul. A hatóanyagban lévő illóolajok, mint eukaliptusz, borsmenta, menthol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel.
A szervezet alapvető funkciói közé tartozik, hogy a szervezet és a belső szervek működéséhez szükséges belső hőegyensúlyt fenntartsa.

A fellépő belső hűvösségnek azonban az a hatása, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa.

A technológia elő és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizást a klasszikus módszer esetén térdtől a mell alatti területig végezzük, 3-4db speciális fáslival. Az aromaterápiás fáslizó módszer a problémás területekről négyszeres hatékonysággal égnek le a lerakódott fölösleges tápanyagok! 

Módszerünk éppen azért ennyire hatékony, mivel a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezet csak saját hőegyensúlyának fenntartására használja!

Fontos megjegyezni, hogy az aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így elmarad a folyadékveszteség, és az un. szauna hatás.

A méretek azért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után.

Kinél alkalmazható ez a kezelés?

Az aromaterápiás fáslizó módszer mindenki számára alkalmas, akinek az alakjával problémái vannak. Alkalmas továbbá cellulit leépítésére, a bőr finomítására, a nyúlási és terhességi csíkok, hízási és fogyási bőrproblémák kezelésére, a laza, lógó bőr feszessé tételére (haskötény esetén a 18cm-es eredmény sem számít ritkaságnak). Kiváló bármilyen diéta segítésére, salaktalanító- és méregtelenítő kúra, valamint gyógyböjt kiegészítő kezeléseként.

Mivel a Wiener Kosmetikum aromaterápiás karcsúsító kezelés egy hideg eljárás, ezért nem terhelő a szervezet számára, így kevés azon esetek száma, amikor használatát mégsem javasoljuk. Általánosan mondható, hogy a módszer használatát nem javasoljuk súlyos betegségek esetén, terhesség és szoptatás valamint menstruáció ideje alatt, lázas állapotban, allergiás reakciók esetén. Szakemberünk a Vendéglap felvétele során pontosan tájékoztatja Önt a kontraindikációkról. Amennyiben bármilyen kétsége van a kezelés végezhetőségét illetően, vagy orvosi kezelés illetve gyógyszerezés alatt áll, feltétlenül fontos, hogy konzultáljon orvosával a kezelések megkezdése előtt.

Mit érhet el Ön az aromaterápiás fáslizó módszerünkkel?

A hatóanyagok célzott összetétele és a kezelési folyamat biztosítja Önnek - mint semmilyen más, ismert karcsúsító kezelés - az összes olyan fontos hatást, amely optimális végeredményhez vezet. Ezek az alábbiak: Mértékcsökkentés és a zsírbontás gyorsítása a hideg-meleg hatás által. A hatás a kezelés után, azonnal centiméterekben mérhető. A problémás területek célzott méregtelenítése az ozmózis effektus, az illóolajok összetétele és a speciális fáslizó technika hatásának köszönhetően. Erőteljes cellulite csökkentő hatás. A cellulitisz súlyosabb fokozataihoz speciális hatóanyagok állnak rendelkezésre. Jelentős bőr- és szövetfeszesség elérése a kezelt területeken az egymásra épülő technológiai lépések és fáslizás technikája által.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mennyit szeretne karcsúsodni, mennyire laza a bőre, a nyúlási csíkok állapotától, illetve a cellulitisz fokától. Általában a szalonokban és kozmetikákban 10-12 alkalomból álló kúraszerű kezelést ajánlunk, heti 2-3 alkalommal. Szükség esetén több kúrát alkalmazunk, amely során néhány hónap alatt még a legreménytelenebbnek tűnő esetek is látványosan átalakulnak. A kezelő szakemberek instrukcióinak betartása természetesen elengedhetetlen.

Hogyan lehet aromaterápiás fáslizást végeztetni?

Telefonáljon bátran, és kérjen időpontot. Hölgyeim vigyenek magukkal pót alsóneműt, amibe a fáslizás után átöltözhetnek, mivel a fáslizás alatt viseltek nyirkosak lesznek. Megbeszélik a kezelési célokat és módszereket, valamint az otthoni instrukciókat. A diagnosztizálás és a vendéglap kitöltése után megmérik szervezete savasságát. Szervezetének sav-lúg egyensúlyának beállítása lényeges a kezelés eredményesség szempontjából. Mindezek alapján szakemberünk személyre szóló kezelési tervet állít össze Önnek.

A kezelés folyamata

A kezelendő helyekre szakemberünk vékony rétegben bemasszírozza az alakproblémájának megfelelő aroma olajat. Azon a területeken, ahol seprűvénák vagy hajszálér tágulatok vannak, jégpólya hatású gélt alkalmazunk. Védve ezeket a vérbőség kialakulásától. Ezt követően begöngyölik az Ön egyedi adottságainak megfelelő illóolaj és gyógynövény extraktokkal átitatott fáslikba. A fáslizás közvetlenül a térd fölött kezdődik, a combokon és ülepen keresztül egészen a mell alatti területig. Térd felett kezdve minimum 3 fásli szükséges, erősebb felépítés esetén 4 fáslit alkalmazunk. Speciális kezelések esetén lábfejtől fáslizva, 6-10 fáslira van szükség.
Ezután egy kényelmes ágyra fektetik, nylonfóliával betakarják. A hatóidő 45-60 perc, mely idő alatt Ön pihenhet.
A hatóidő alatt először melegségérzet, majd belső hűvösség lép fel, mely effektus az alsó rétegekben meginduló zsírleépítés testi érzete. Ezután a fáslikat eltávolítják, és befejező kezelésként bemasszírozzák az Ön kötőszövetének megfelelő utókezelő gélt.

Mit kell tennem a megfelelő hatás érdekében?

Gördülékeny alakformálás

Görgő - szórófejes masszázstechnika, a kötőszövet újjászületéséért.
Egy igazán hatásos kezelési módszer, mely egyesíti magában a vákuum masszázs és a “görgő stimulációs” kezelési technikák előnyeit.

A Starvac masszázskezelésről

A vákuumhatás és annak időbelli változtatása során létrejövő pulzálás és masszírozás hatására a teljes nyirokkeringés, és a vérkeringés egyaránt javul.
Ez rendkívül előnyös élettani hatásokat gyakorol a sejtek és szövetek megjavult anyagcsere folyamatain keresztül, mely nagymértékben hozzájárul a felhalmozódott zsírok gyorsabb lebontásához és az egészségesebb kötőszövet eléréséhez a szervezetben.

A nyirokáramlás intenzív növelése a sejt közötti tér és nyirokerek között erősen salaktalanító, méregtelenítő és ödéma csökkentő hatású.
A készülék speciális, szabadalmazott kiegészítőinek és személyre szabható széleskörű beállításainak, valamint terapetuáink professzionális maszázstechnikájának köszönhetően Ön fájdalommentesen és gyorsan megszabadulhat a kötőszövetében és lágyszövetében felhalmozódott méreganyagok jelentős részétől.

Kezelési profilok:

Szépség és testápolás:

 

Mik azok a méreganyagok?

A méreganyagok olyan melléktermékek a szervezetben, amelyek a lágyszövetben halmozódnak fel, és tárolódnak. A felhalmozódásuk főként az életkor, a betegségek, a gyógyszerek, a stressz, a helytelen étrend, a dohányzás, az alkoholfogyasztás, a testmozgás hiányának következménye. A toxikus anyagok nagymértékben gátolják a természetes kollagén és elasztin funkciókat, mely a kötőszövet és a bőr petyhüdt, megereszkedett állapotát eredményezik. Ez a folyamat végsősoron a jól ismert cellulit kialakulásához vezet. A Starvac masszázskezelés során a kapillárisok átjárhatósága fokozódik, az oxigénnel telített friss vér a kezelési helyre áramlik, majd az elhasznált salakanyag tartalmú testnedvek a vénák és nyirokerek segítségével a szervezet kiválasztó rendszerein keresztül távoznak.

Segít a Starvac kezelés a cellulit megszűntetésében?

Manapság a cellulit egy jól ismert szó, amit méreganyaggal telt zsíros lerakódásokként definiálhatunk. Mivel a cellulit egy olyan rendellenes állapot, amely a bőrt szilárdan tartó kötőszövet struktúrák lassú tönkremenetelét okozza, a létrejött cellulitnak normál étrend és hagyományos testmozgások segítségével történő megszüntetése rendszerint nem lehetséges. A Stravac masszázskezelés garantáltan segít rendellenes állapot megállításában és visszafordításában, a kiváltó ok, vagyis a túlzott méreganyag felhalmozódások kiküszöbölésével, valamint a kötőszövet áteresztőképeségének javításával. A testben a cellulit fokozatosan, hosszú idő alatt alakul ki, így nem is tűnhet el egy-két kezelés hatására annak ellenére, hogy a kezeléseink rendkívül látványos eredményeket mutatnak. A cellulit fokától függően testre szabott kezeléssorozat vezet megfelelő eredményre.

Hogyan lehet Starvac masszázst végeztetni?

Először is telefonáljon és kérjen időpontot a megadott elérhetőségeken. Szakemberünk meg fogja kérni, hogy töltsön ki egy kérdőívet. Diagnosztizálja Önt, majd megbeszélik az elérendő célokat. Szakemberünk ezután kb. 40 percen keresztül masszírozza az Ön testét a készülékkel több kezelőfej alkalmazásával. Megemeli a petyhüdt popse feleket, behúzza a derekat, karjait vissza feszesítve – testszobrászként ideális alakra formálja kontúrjait. Akár az Ön fájós hátát, erekát, vállait is professzionálisan kezeli. Miután felöltözött, szakemberünk megbeszéli önnel a kezelés utáni teendőket. A teljes testkezelés kb.egy órát vesz igénybe.

Mennyit fogok fogyni?

A Stravac masszázskezelés elsősorban a testméretek csökkentésére, a kötőszövet keringésének helyreállítására és nem a súly csökkentésére tervezték. Az átlagember mérete általában egy-két ruhaméretet csökken az első kezeléssorozatot követően, az ügyfél adottságaitól függően. Az elért eredmények a kezelés utáni napokban fokozódnak. Az urak által is kedvelt masszázs jelentős mértékben csökkenti a hasméreteket.

Tartós lesz a méretcsökkenés?

Tapasztalataink szerint a méretcsökkenés addig marad meg, amíg Ön nem szed fel extra súlyt. Hosszantartó eredmények megőrzése érdekében időnként egy-egy fenntartó kezelés ajánlott.

Biztonságos a Starvac –masszázs és nem lesz kellemetlen?

Készülékünk valamennyi masszázsfunkciója gondosan tesztelt. A Starvac masszázs egyáltalán nem lesz kellemetlen, már nyoma sincs a hagyományos gépeknél tapasztalható kapilláris sérüléseknek, fájdalmaknak vagy elszíneződéseknek. Minden a Starvac SP-2 készüléket jogosultan kezelő szakember saját nevére kiállított diplomát kap, mely igazolja a megszerzett képesítést. A készülék különleges és szabadalmilag védett kiegészítői (kétkamrás szívócsészék, görgős kezelőfejek) garantálják a tökéletes hatású, biztonságos kezelést az első pillanattól.

Mit tesz a Starvac –masszázs a bőrömmel?

A masszázs kitisztítja és intenzíven méregteleníti a bőrt ügyfeleink elmondása szerint bőrüket nagyon puhának, simának és feszesebbnek érzik a masszázst követően. Sok ügyfelünk már csak a méregtelenítő és kerngést javító hatásáért is kedveli a Starvac maszázst.

Segít a masszázs halványítani a nyúlási csíkokat?

Igen! A bőr megfeszülésének eredményeképpen, elhalványodnak és kevésbé észrevehetőek lesznek a terhességi csíkok és műtéti hegek.

Végezhető-e a kezelés visszeres lábon?

Szakemberünk pontosan diagnosztizálja az Ön kezelendő területeit, annak érdekében, hogy a kezelés minden esetben kockázatmentes legyen. Az akut gyulladásban lévő fájdalmas visszereket nem kezeljük, azonban minden egyéb esetben hasznos a kezelés a végtag keringése szempontjából.

Hány kezelésre lesz szükségem?

Ez attól függ, hogy mik az Ön céljai. Mennyire laza a bőre, milyen gyorsan gyűlnek újra össze a méreganyagok, milyen fokozatú a cellulitja, és hogy csak méretet akar-e csökkenteni, vagy teljes méregtelenítést szertne fogyasztással.

A Starvac kezelés rendkívül hatékony. 12-15 masszázskezelésből álló kúra általában optimális hatást fejt ki, heti 2-3 naponta ismételve. Az Ön elvárásainak és egyéni adottságainak függvényében szakemberünk segít a megfelelő kezelési terv kialakításában. Búcsúzóul szakemberünk ellátja Önt kezelés utáni tanácsokkal, étkezésre és folyadékfogyasztásra vonatkozó tunivalókkal.

Ultratone alakformáló, fiatalító rendszer

Ultratone Super Pro 20

Felülmúlhatatlan alakformáló és arcfiatalító rendszer

Az Ultratone legújabb berendezéseinek kifejlesztésében a világ legnevesebb kutatói, orvosai, bioneurológusai -élükön a Londoni Orvostudományi Egyetem tudósaival- vesznek részt.

A forradalmian új Super Pro 20 berendezés a bioneurológia legújabb kutatási eredményeit felhasználó trofikus kódtechnológiára épül amely a jövő megoldását jelenti:

TESTKEZELÉSEK

A jövő koncepcióját megvalósító, sejtszinten ható berendezés egyedülálló a világon és fényévnyi távolságra van a hagyományos izom-stimulációs technikáktól. A fantasztikusan látványos és hosszú távú eredmények elérése mellett rendkívül kellemes kezelés érzet jellemzi, mely mögött a titkot az Ultratone speciális ,,UltrawaveTM" jelformája jelenti. 

Karcsúsítás és alakformálás

 • Azonnali mértetcsökkentés
 • Karcsúsítás és súlycsökkentés
 • Cellulite elleni kezelés
 • Zsír-izommá alakítása
 • Szülés utáni karcsúsítás

Tónusfokozás

 • Izomkidolgozás
 • Mély izom torna
 • Bőr lifting és tónusfokozás
 • Mell emelés/mellizom torna
 • Szülés utáni tónusfokozás, újraformálás
 • Medencefenék tónusfokozása

Méregtelenítés és helyreállítás

 • Nyirokmasszázs
 • Méregtelenítés és keringetés
 • Bőr megújítása
 • Masszázs
 • Stresszoldás

Takarékoskodunk az Ön idejével!

Kezelhetjük külön a testet, vagy külön az arcot, azonban ezt akár egyidejűleg is megtehetjük. A 30-40 perces kezelési idő alatt egyidejűleg és külön beállítható formában Ön komplex és testre szabott arcemelő és fiatalító programokat kaphat, a kiválasztott testkezeléssel egyidőben.

Multi-testkezelések

Lehetőség van olyan kezelések összeállítására, amelyek egyidőben akár hat különböző testterületen (has és derék, combok, fenék és csípő, hát, vádlik, mellek és karok) hatnak. Természetesen az egyes területek kezeléséhez különböző programokat állíthatunk be.

Arckezelések

Sebészet nélküli arcemelés. A plasztikaisebészet nélküli face lifting és arcfiatalító kezelések gyengéd arc-izom torna lépései a felszíntől a mély tartóizom struktúrákig hatva megszüntetik a petyhüdséget, helyreállítják az arc karaktert, csökkentik az arc ráncait,feszessé és rugalmassá teszik a bőrt.